La Copa Popeyes U14 – U16 comença aquest cap de setmana a Soldeu-El Tarter

Una jove esquiadora fent un descens (Wirestock)
Una jove esquiadora fent un descens (Wirestock)

Torna la competició d’esquí a Andorra. Aquest cap de setmana, doble cita amb la Copa Popeyes U14-U16 a Soldeu – El Tarter amb dos eslàloms i dos gegants. El Soldeu Esquí Club (SEC) organitza la cursa de dissabte, un eslàlom masculí i un de femení corresponent al Trofeu Lucas Fox que entra dins del calendari de la Copa Popeyes U14 i U16 de la temporada 2024.

El diumenge, novament a Soldeu-El Tarter, però organitzat en aquest cas per l’Esquí Club Andorra (ECA), segona cita de la Copa Popeyes amb un gegant masculí i un de femení.Més curses Copa Popeyes 2024

La Copa Popeyes U14-U16 continuarà el cap de setmana del 24 i 25 de febrer. Dissabte 24, a Soldeu – El Tarter amb una combinada alpina organitzada per l’ECA. El diumenge 25, Trofeu Grandvalira NC de supergegant organitzat pel SEC A Soldeu-El Tarter.

Després, el 17 de març, NC Copa Promoció, amb gegant al Pas de la Casa-Grau Roig, organitzat per l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig (ECPCGR). El 28 i 29 de març, també organitzat pel ECPCGR i també a Pas de la Casa-Grau Roig, Trofeu Confrontació de gegant (dijous 28) i eslàlom (divendres 29).

En la recta final de la Copa Popeyes, altres dues cites: dilluns 1 d’abril i dimarts 2 d’abril, cita a Pal-Arinsal organitzada per l’Esquí Club Arinsal Pal (ECAP): el dia 1, gegant del Trofeu Esports Rossell NC-Copa Coprínceps, i el dia 2, eslàlom del Trofeu Esports Rossell NC.Més info a: https://www.fae.ad/component/content/article?id=3914

TOTES LES NOTÍCIES