Ja es pot visitar ‘Il·luminacions’, exposició d’il·lustracions de Perico Pastor

Perico Pastor en la inauguració de l'exposició 'Il·luminacions'
Perico Pastor en la inauguració de l’exposició ‘Il·luminacions’. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

L’exposició ‘Il·luminacions’ de Perico Pastor, ha quedat inaugurada a la sala sant Domènec de la Seu d’Urgell. L’exposició consta d’unes 200 il·lustracions que l’artista urgellenc va crear per a les edicions de tres grans llibres: La Bíblia, La Vida de Sinuhè o El gust de la mort i el Llibre de les Bèsties.

En l’acte d’obertura d’aquesta exposició inèdita, l’artista ha explicat fil per randa el procés creatiu d’aquestes il·lustracions que acompanyen els textos d’aquestes tres grans obres universals.

L’obertura de la mostra ‘Il·luminacions’ -la primera que s’obre a la Seu d’Urgell amb la recent represa de la normalitat- ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el Vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i el tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament  de la Seu, Carlos Guàrdia, juntament amb diversos amics del mateix Perico Pastor.

Aquesta exposició obrirà les seves portes al públic des d’aquest dissabte 4 de juliol i es podrà visitar fins el 31 d’agost, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores. L’entrada és lliure.

TOTES LES NOTÍCIES