El CRES i el CENMA engeguen les seves línies de divulgació de la recerca

Logotip de l'Institut d'Estudis Andorrans
Logotip de l’Institut d’Estudis Andorrans

El CRES i el CENMA, centres de l’IEA, inicien el dilluns 6 de juliol un nou cicle de conferències virtuals que s’allargarà els mesos d’estiu fins el dia de Meritxell. L’estrena coincideix amb la 13a setmana de càpsules d’història del CEHIP.

Aquest cicle, anomenat Pinzellades de la nostra societat / Pinzellades del nostre entorn, està inspirat en les Càpsules d’Història d’Andorra i té com objectiu fer conèixer, divulgar i estimular el coneixement  sobre el patrimoni proper a partir de diferents punts de vista i participacions  plurals.  La  voluntat és generar un interès en els diferents àmbits de coneixement  d’una manera planera, per tal de que tots els públics puguin seguir el contingut.

Les Pinzellades de la nostra societat del CRES es publicaran cada dimecres, i les Pinzellades del nostre entorn del CENMA els dilluns i els divendres. Cada una d’aquestes càpsules estarà protagonitzada per un col·laborador del CRES o del CENMA.

Per altra banda, continuarà l’emissió de les Càpsules d’Història d’Andorra, que ja tenen gairebé 30.000 visites. Aquesta setmana se n’emetran cinc més, de la 61 a la 65.

Els continguts es trobaran al canal de YouTube de l’IEA: https://www.youtube.com/channel/UCO86ufzLpLx-gAT4kKN–YQ/playlists

TOTES LES NOTÍCIES