Tot a punt per fer ‘cagar’ el Tió de la Freita al Parc del Cadí, enguany en tres torns

Part del cartell del Tió de la Freita del Nadal 2020
Part del cartell del Tió de la Freita del Nadal 2020. Font: Ajuntament de la Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell celebrarà aquest proper dijous 24 de desembre el tradicional Tió de la Freita, al Parc del Cadí. Val a dir però que enguany, donada la situació excepcional ocasionada per la Covid-19, per a poder participar-hi caldrà fer inscripció prèvia al següent enllaç: http://agenda.laseu.cat/monmagic2020/

Es farà ‘cagar’ el tió en tres torns diferents: a les cinc, a les sis i a les set de la tarda. En la inscripció només s’ha d’apuntar als infants, i que aquests vinguin acompanyats d’un adult.

Durant l’acte es comptarà amb l’animació d’Ivan Caro i Pilar Planavila, i a més també acompanyaran als infants els Minairons i els escrofus, per tal d’ajudar- los a picar ben fort.

Des de l’organització del Tió de la Freita es vol agrair la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, PEUSA, alumnes de l’aula oberta de l’Institut la Valira, Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, Cooperativa Cadí, Torrons Vicenç, Cavall Fort, Espai Ermengol, UBSU, Patates Buffet, Producció Integrada, Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a RàdioSeu. També es vol fer arribar un “especial agraïment” als treballadors de la brigada municipal “perquè sense ells, aquest acte no seria possible”.

La regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu, Núria Tomàs, manifesta que “enguany és un any diferent, però no podíem deixar cap nen ni cap nena sense la màgia del tió de la Freita. Serem a l’aire lliure, mantindrem distàncies i franges horàries perquè es puguin seguir les màximes mesures”.

TOTES LES NOTÍCIES