Tot a punt per a l’inici de l’11è Festival Ull Nu

Un dels cartells del Festival Ull Nu 2024
Un dels cartells del Festival Ull Nu 2024

L’Associació Ull Nu informa de la inauguració de l’11a edició del festival, la qual tindrà lloc el dimecres vinent, 8 de maig, a les 21  hores, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’acte inaugural comptarà amb la presència dels directors del Festival Ull Nu, Héctor Mas i Marc Camardons, així com la cònsol menor i consellera de Cultura d’Andorra la Vella, Olalla Losada, la consellera de Joventut, Maria Nazzaro, i el cap d’àrea d’Acció Cultural del Govern d’Andorra, Joan Marc Joval.

Durant la inauguració del Festival Ull Nu 2024 es projectarà el llargmetratge “Remember my name”, de la directora Elena Molina, guardonada diversos cops en aquest certamen, i posteriorment tindrà lloc un col·loqui amb ella.

En aquest enllaç es pot consultar més informació del film i de l’autora: https://www.festivalullnu.com/programa/inauguracio-llargmetratge-remember-my-name-icolloqui-amb-elena-molina.Jornada dedicada a Portugal

D’altra banda, la sessió dedicada al Convidat d’Honor del Festival Ull Nu serà per a Portugal, en motiu dels 30 anys de les relacions diplomàtiques entre el Principat d’Andorra i la República Portuguesa. La jornada de Portugal tindrà lloc el dijous, 9 de maig, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i comptarà amb la presència de la cònsol general de la República Portuguesa a Barcelona, Ana Isabel Teixeira Coelho, i la ministra d’Afers Exteriors del Principat d’Andorra, Imma Tor Faus.

A les 19  hores tindrà lloc la projecció de cinc curtmetratges de Portugal: (“Presente”, de Francisco Valente; “Apontamentos de Curva Correnteza”, de Flavia Regaldo; “A Barriga de Mariana”, de Federico Mesquita; “O Banho”, de David Boneville; “By Flávio”, de Pedro Cabeleira) i, tot seguit, un col·loqui amb el director de cinema Federico Mesquida, el qual, també és director i programador del prestigiós festival de cinema IndieLisboa.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES