Sant Julià sanciona 9 vehicles per no respectar el tancament de l’accés rodat en zones restringides

S'ha sancionat 9 vehicles per incomplir la normativa (Comú de Sant Julià)
S’ha sancionat 9 vehicles per incomplir la normativa (Comú de Sant Julià)

El Comú de Sant Julià de Lòria va interposar ahir diumenge, 9 de juny, a la tarda, diverses sancions a un grup format per 8 cotxes i 1 moto amb matrícules estrangeres, els quals havien traspassat la barrera tancada situada a sota de la Collada de Pimes. Hi havien accedit fent cas omís de la prohibició d’accés que no s’aixecarà fins divendres vinent. 

Després de rebre un avís, efectius del Servei de Circulació amb el suport d’agents de la Policia, es van desplaçar fins al lloc dels fets. Tal com estableix l’Ordinació del 22 de juliol del 2020 reguladora de l’accés motoritzat i/o rodat al medi natural, la vulneració de les prescripcions que estableix té la consideració d’infracció administrativa. En aquesta cas, i en virtut de l’article 15.4.c, se’ls va imposar una multa de 150 euros per vehicle que van fer efectiva la mateixa tarda. 

El Comú està estudiant la possibilitat d’implantar noves mesures per a limitar els accessos a la zona i evitar que es tornin a produir episodis com el viscut aquest cap de setmana.

A partir del 14 de juny (divendres), els vehicles podran accedir a la zona de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres si disposen del carnet específic que costa 5 euros. Per a obtenir-lo, cal adreçar-se al servei de Tràmits del o bé omplir la sol·licitud que es pot descarregar de la web www.santjulia.ad.

Els visitants i aquells que no disposin del carnet hauran d’abonar 25 euros per persona i vehicle. Les entrades es poden adquirir al servei de Tràmits, a l’oficina de Turisme de la plaça Laurèdia o bé a la caseta situada a la barrera d’accés on hi haurà un guàrdia que controlarà el pas.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES