Prop de 600 activitats per a infants i joves a l’Alt Pirineu i Aran

Responsables de la Generalitat visiten una de les activitats de lleure educatiu que es fa aquest estiu al Pirineu (Govern.cat)
Responsables de la Generalitat visiten una de les activitats de lleure educatiu que es fa aquest estiu al Pirineu (Govern.cat)

Les entitats que organitzen activitats de lleure a les comarques de l’Alt Pirineu i a l’Aran han notificat al Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya un total de 572 activitats per a aquest estiu. Fins ara s’hi han inscrit 16.807 infants i joves, que estaran acompanyats de 3.869 persones, entre monitors i monitores, dirigents i personal de suport. Per tipologia, les activitats es reparteixen de la següent manera: 213 acampades, 140 rutes, 108 casals de vacances, 92 colònies i 19 camps de treball.

Entitats, associacions educatives juvenils, associacions de famílies, empreses i institucions organitzadores poden notificar les activitats a la Direcció General de Joventut fins a 7 dies abans del seu inici, de manera que les xifres encara poden créixer les properes setmanes.

Enguany, amb 5.865 persones inscrites entre participants, dirigents i personal de suport, el Pallars Sobirà és la comarca amb més assistència, seguida de la Cerdanya (5.239), l’Alta Ribagorça (3.428), el Pallars Jussà (3.309), l’Alt Urgell (2.289) i l’Aran (546).

TOTES LES NOTÍCIES