Gran afluència de visitants a la 10a Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra

Persones en una food truck
Visitants i paradistes estan satisfets pels resultats de la mostra (illa Carlemany)

En consonància amb l’afluència de visitants al país durant el pont de Tots Sants, la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra a illa Carlemany ha viscut molt moviment. En línies generals, els paradistes han manifestat haver quedat força contents per les vendes fetes durant els tres dies de l’esdeveniment (dissabte, diumenge i dilluns), i en particular de diumenge.

El públic que més ha comprat ha estat gent del país, juntament amb el turista francès, que també s’ha vist en alt nombre davant de les parades situades a la planta baixa del centre comercial. La Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra ha arribat, doncs, a la seva desena edició amb un format d’èxit, complint l’objectiu que s’havia establert: donar a conèixer a turistes i residents els productes agraris i artesanals del país.

Així ho entén també el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell Soler, que en la inauguració de l’acte va posar en valor que la Mostra hagués arribat a una dècada d’existència, signe, a parer seu, de la consolidació no ja de l’esdeveniment sinó dels productes que representa: productes alimentaris procedents d’explotacions agràries andorranes i artesania elaborada per petites empreses radicades al Principat.

Enguany han participat a la cita les cerveses de Cervesa Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de Pastisseria Estopiñán, la Ratassia de la Carmeta i l’hidromel d’Asgard, a més del food truck de Lluís Dejuan, aparcat a l’entrada del centre comercial a l’avinguda de Carlemany.

Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra és una marca col·lectiva i registrada creada pel Departament d’Agricultura del Govern que actualment està constituïda per 34 productors, una xifra que creix cada any. La Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra està organitzada pel Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i compta amb la col·laboració del centre comercial illa Carlemany i la revista digital de continguts gastronòmics Menja’t Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES