Escacs: Les germanes Muraret, al Queens’ Chess Festival

Les germanes Júlia i Alexandra Muraret (FEVA)
Les germanes Júlia i Alexandra Muraret (FEVA)

Les jugadores del GEVA-CEA Júlia Muratet (1705 FIDE) i Alexandra Muratet (1668 FIDE) participaran aquest diumenge, 2 de juliol, al Queens’ Chess Festival, un torneig en línia organitzat per la Comissió de la dona de la Federació Internacional d’Escacs i que reunirà més de 250 participants d’arreu del món.

Les germanes Muratet representaran a Andorra a la qualificació europea, que compta amb més de 90 participants i que es jugarà a les 14 hores a un ritme de 3 minuts més 2 segons d’increment per jugada.

Les 25 classificades a les qualificacions de cada continent passaran a disputar la Semifinal del món, el 15 de juliol i, d’aquestes, només les vuit primeres formaran part de la jornada final, prevista per al 16 de juliol. La guanyadora del Queens’ Chess Festival estarà convidada durant tres nits, amb totes les despeses pagades per a ella i un acompanyant, a la 45a Olimpíada d’escacs, que se celebrarà el setembre de 2024 a Budapest (Hongria).

Les partides es jugaran a través de la plataforma Tornelo i totes les participants hauran de connectar la càmera web i el so ambient via videoconferència amb l’aplicació ZOOM.

TOTES LES NOTÍCIES