El Conservatori de música dels Pirineus presenta els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021

Concert simfònic a Berga i a la Seu d'Urgell
Cartell del concert simfònic a Berga i a la Seu d’Urgell. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell.

El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els pròxims dies, 13 i 27 de març els concerts del Projecte Simfònic 2020-2021. El primer concert serà el dissabte 13 de març a les 18.00 h a l’Església de Sant Pere de Berga i el segon el dissabte 27 de març a les 18.00 h a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Enguany el projecte tindrà dos concerts, gràcies al patrocini de l’empresa elèctrica PEUSA i la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell que permetrà el segon concert a la capital de l’Alt Urgell. Destacar d’altra banda que el concert de Berga s’adhereix a la campanya “Accions 14M” per recaptar fons per a l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

El repertori i la dimensió del projecte, enguany s’ha adaptat a les exigències de la pandèmia per la qual cosa l’orquestra serà més reduïda (uns 30 alumnes del conservatori i les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell) i també el nombre d’assajos, durada del programa i col·locació escènica.

El director del projecte tornarà a ser enguany, l’Oleguer Aymamí qui ha conduït l’orquestra del conservatori els darrers cursos.

El repertori del Projecte Simfònic del curs 2020-2021, posarà especial atenció a compositors del segle XX, encara en actiu avui en dia, l’estonià Arvo Pärt i el català Bernat Vivancos, tot i que també amb presència d’obres de Jean Sibelius i Johann Stamitz.

Per al concert de Berga ja es poden comprar les entrades entrapolis.com al preu de 10 €, amb la possibilitat d’afegir un donatiu a l’Associació pro Disminuïts Psíquics del Berguedà o comprar una entrada de fila 0.

TOTES LES NOTÍCIES