El cicle “30 anys de clàssica” continua aquest cap de setmana

Cartell del cicle "30 anys de clàssica"
Cartell del cicle “30 anys de clàssica” (Fundació ONCA)

La Fundació ONCA continua aquest cap de setmana amb els concerts del cicle “30 anys de clàssica” amb motiu de la celebració dels trenta anys de la Fundació. Aquest dissabte, dia 7 d’octubre, a les 12 hores, a Sant Serni de Nagol, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, serà el torn del Duo de vents de l’ONCA a càrrec d’Ester Sánchez (flauta) i Unai Gutiérrez (clarinet).

També el mateix dia -dissabte- hi haurà l’actuació del duo Dolce Corda de l’ONCA amb Àlex Arajol i Jordi Albelda (violins) a l’Església de Santa Coloma, a la parròquia d’Andorra la Vella, a les 19 hores.

El diumenge 8 d’octubre, a les 12 hores, a Sant Climent de Pal, a la parròquia de la Massana, hi haurà la interpretació de solo de violoncel de l’ONCA de Carolina Bartumeu.

El cicle compta amb la col·laboració de l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports del Govern d’Andorra. És per això, que totes les actuacions tindran una visita prèvia de trenta minuts per a presentar el monument romànic. El cicle és amb entrada lliure i cal fer la reserva prèvia al telèfon 836908 o bé a reservesmuseus@govern.ad.

TOTES LES NOTÍCIES