Augmenten les importacions de béns durant el mes d’agost a Andorra

Un magatzem de mercaderies
Un magatzem de mercaderies. Foto: Arxiu

Les importacions de béns durant el mes d’agost a Andorra han sumat 143,19 milions d’euros, amb una variació percentual del +39,6% respecte al mes d’agost de l’any anterior. Sense el capítol “Energia”, la variació percentual de les importacions és d’un +33,6%. Pel que fa a les exportacions de béns, han sumat 12,75 milions d’euros, amb una variació percentual del +84,0%% respecte al mateix mes de l’any anterior.

Pel que fa a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les importacions han tingut un valor de 1.656,12 milions d’euros, la qual cosa representa una variació percentual del +38,7% respecte a l’acumulat del període anterior. Sense el capítol “Energia”, les importacions en valor representen un +31,9% més que al mateix període.

Pel que fa a les exportacions, han tingut un valor de 356,23 milions d’euros, amb un augment del +108,6%. Sense tenir en compte les exportacions excepcionals de la partida “Diversos” del “capítol 97 Objectes d’art, de col·lecció o d’antiguitat” pel setembre de l’any 2020 i pel febrer de l’any en curs, la variació és del +11,0% respecte l’acumulat del període anterior.

TOTES LES NOTÍCIES