Acte organitzat pel CRCE i l’Associació de Mediadors d’Andorra amb motiu del Dia Europeu de la Mediació

Acte organitzat amb motiu del Dia Europeu de la Mediació (Cambra de Comerç)
Acte organitzat amb motiu del Dia Europeu de la Mediació (Cambra de Comerç)

Una trentena de persones han assistit avui dilluns, al matí, a l’esmorzar organitzat pel Centre de Resolució de Conflictes Empresarials (CRCE) i la recent creada Associació de Mediadors d’Andorra amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació. 

L’acte ha servit per a presentar el llibre “La mediación en la empresa familiar” de Manel Canyameres, advocat i mediador amb una llarga trajectòria professional en la mediació i expert en conflictes d’empresa familiar i patrimonials.  

Amb aquest acte, el CRCE pretén promoure els mètodes alternatius en la resolució de conflictes empresarials. Trajectòria professional de Manel Canyameres Sanahuja

Advocat i mediador. Màster Europeu en Mediació per l’Institut Universitaire Kurt Bösch (Suïssa) 2000. Master Skills Mediator Training, Center for Effective Dispute Resolution, 2012. Especialitzat en conflictes de l’empresa familiar i patrimonials. 

Ha estat guardonat amb el premi a la millor publicació nacional AMMI 2023 i el Premi ADR Justícia 2023 pel llibre “La mediación en la empresa familiar”, Editorial Reus. 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES