S’incorporen nous serveis a la Cartera de serveis socials i sociosanitaris

Un home comunicant-se amb el llenguatge de signes
La interpretació del llenguatge de signes queda inclosa a la llista de serveis de les prestacions de suport (iStock)

El Decret de modificació del Reglament de la Cartera de serveis socials i sociosanitaris –que ja compta amb la validació prèvia de la Comissió de la Cartera de serveis socials i sociosanitaris– ha quedat aprovat aquest dijous en la sessió del Consell de Ministres.

D’una banda s’incorporen els serveis següents: el Servei de Joves Inclusió al catàleg de prestacions d’atenció diürna; el Servei d’Habitatges amb Serveis i el Servei d’Acollida al catàleg de prestacions d’atenció residencial; el Servei de transport social.

Finalment, pel que fa a la llista de serveis de les prestacions de suport: el Servei de Trobada Familiar, el Servei de vida independent, el Servei d’interpretació de llenguatge de signes i el Servei d’inclusió en activitats de lleure.

Al catàleg de prestacions d’atenció, valoració, orientació i assessorament s’hi suma el Servei Especialitzat de Protecció i Prevenció als Joves, Servei d’acompanyament familiar, el Servei Socioeducatiu d’Adolescents en la Comunitat, el Servei d’igualtat, el Servei d’Atenció a Víctimes de la Violència Domèstica i Familiar, el Servei d’atenció a les Persones Refugiades.

A més, fruit de la revisió efectuada, s’han adequat les referències a la normativa aplicable i altres aspectes conceptuals.

TOTES LES NOTÍCIES