L’espectacle itinerant ‘Aquiles’ i la 5a cursa ‘El petit Santa Claus’, aquest cap de setmana al Poblet de Nadal

Aquiles, el gegant articulat de més de 5 metres i mig es podrà veure per l'eix comercial
Aquiles, el gegant articulat de més de 5 metres i mig (Comú d’Andorra la Vella)

El Poblet de Nadal, a Andorra la Vella, continua aquest cap de setmana amb activitats per a tota la família. L’eix comercial tornarà a ser aquest dissabte a la tarda el centre neuràlgic de les animacions, amb el muntatge Aquiles a càrrec de la companyia La Fam teatre i amb un gegant articulat de més de 5 metres i mig com a protagonista.

L’espectacle itinerant, el darrer de gran format d’aquesta edició, s’iniciarà a les 18.30 hores al carrer de la Unió i desfilarà per tota l’avinguda Meritxell fins a l’arribada a la plaça Príncep Benlloch.

També dissabte a la tarda tindrà lloc a partir de les 17 hores la 5a cursa El petit Santa Claus a l’Estadi comunal Joan Samarra Vila. L’activitat, que organitzen conjuntament el Club Atletisme Valls d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella, s’adreça a infants i famílies, que després de participar en la carrera podran lliurar la carta al Pare Noel i gaudir d’una xocolatada. A hores d’ara ja hi ha més de 60 inscrits i les persones que vulguin sumar-s’hi per a participar-hi es poden inscriure fins al mateix dissabte aquí.

La resta d’activitats que formen part del Poblet de Nadal segueixen en marxa, com el Mercat de Nadal, la pista de patinatge, l’Oficina de correus màgica i Neret after shopping a la plaça del Poble.

En aquest darrer espai continuen les actuacions en directe amb concerts de formacions i DJ del país, que han tingut molt bona acollida per part del públic. L’oferta del Neret after shopping d’aquests dies és la següent:

15/12: 18 h Messin’ with the keys + Edu-Art (Anderground Music)
16/12: 18 h Bruno i Tània + Pitt-I (Anderground Music)
17/12: 18 h Odara Trio + Oscar Babani (Superfreak)
18/12: 18.30 h Joan Acoustic Simulator + Wally’s (Anderground Music)

Per als més petits, també hi ha, el dissabte i el diumenge, les diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d’entre 4 i 7 anys (la programació concreta es pot consultar aquí.

Alhora, segueixen els elements identitaris que caracteritzen el Poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; les activitats del Parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de Bombers; i El Joc dels menairons, novetat d’enguany, on cal descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi, a partir de les pistes i els mapes que es poden recollir a l’Oficina de turisme de la Rotonda o al punt d’informació del Mercat.

El programa d’activitats complet es pot consultar a www.andorralavella.ad/nadal.

TOTES LES NOTÍCIES