Els lauredians, a punt per a celebrar l’Aplec de Canòlich

El Santuari de Canòlich
El Santuari de Canòlich (agenda.ad)

Aquest dissabte, 25 de maig, les lauredianes i els lauredians celebraran una de les trobades festives més destacades del calendari, l’Aplec de Canòlich. Una jornada marcada per les tradicions: des de la pujada popular del matí, fins a la missa al santuari amb la representació del Ball de Canòlich de l’Esbart Laurèdia, passant per la repartició del pa beneït o la ballada de sardanes.

Tal com s’ha fet els darrers anys i per tal de facilitar l’accés dels peregrins al Santuari de Canòlich, s’ha tornat a obrir els dies previs a l’Aplec. Des del passat diumenge dia 19 i fins aquest divendres 24, s’hi pot accedir de les 10 a les 17 hores.

Com cada any, els que ho desitgin podran pujar a Canòlich en el servei gratuït de bus comunal, de les 8 a les 16:30 hores amb una freqüència de pas cada hora.

Les parades estaran situades al Camp Gran, Les Arades, Rotonda d’Aixovall i al mateix Santuari. La primera sortida es farà des del Camp Gran i la darrera serà des de Canòlich. Tota la programació dels actes es pot consultar a www.santjulia.ad.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES