ACCIÓ es retroba amb els seus membres per a marcar l’agenda fins al referèndum per a l’Acord d’Associació

Al fons, Judith Pallarés intervenint davant l'assemblea (ACCIÓ)
Al fons, Judith Pallarés intervenint davant l’assemblea (ACCIÓ)

Els membres del partit polític d’ACCIÓ per Andorra s’han reunit aquest dissabte, dia 2 de març, per a comentar l’agenda política dels pròxims mesos. En un ambient familiar i distès, la presidenta de la formació, Judith Pallarés, ha comentat l’evolució de les converses mantingudes amb el Govern amb relació al pacte d’estat per l’Acord d’Associació i el futur pacte d’Estat de Salut.

Judith Pallarés ha comentat l’agenda plantejada pels membres del pacte per la UE convidant els assistents a participar en la presentació pública de l’Acord d’associació del dia 12 de març al Centre de Congressos i convidar al màxim de ciutadans. La presidenta ha compartit en quin moment estarà la publicació definitiva de l’Acord, i ha explicat com a la web andorraue.ad ja es pot trobar moltes respostes sobre l’acord i és a on el Govern publicarà el text definitiu. Igualment Pallarés ha donat resposta a preguntes més concretes sobre el contingut del mateix i ha recordat que es poden transmetre preguntes mitjançant el número de whatsapp 686 055 o al correu electrònic hola@somaccio.org.

Per una altra part, Pallarés ha comentat que la proposta de fer un pacte d’Estat de Salut ja formava part dels acords presos entre Demòcrates i ACCIÓ a l’inici de la legislatura i que les propostes del programa electoral d’ACCIÓ ja van ser introduïdes ratificant així la participació del partit en la proposta de la ministra de Salut.

L’assemblea va incidir en la importància de fer un seguiment més curós de la implementació dels acords amb el Govern i continuar insistint en altres aspectes importants com l’habitatge.

TOTES LES NOTÍCIES