Zuckerberg en política

No és gens estrany que les majors empreses del món es fiquin en els assumptes de la política. El que semblava més estrany -pel temps de vida- és que les companyies dedicades a les TIC facin el mateix que fan les firmes tradicionals. Hem d’acostumar-nos doncs a un futur en què les transnacionals tecnològiques cada vegada tindran més i més poder.

Google, Microsoft i Facebook ja van demostrar l’important que eren les eleccions a la presidència dels Estats Units per a les companyies del sector. Per què no entrar en política per la porta gran?

Això és el que ha pensat Mark Zuckerberg. El jove multimilionari ja ha demostrat en diverses ocasions el seu interès per la situació del seu país, donant 100 milions de dòlars a les escoles de la seva ciutat, Nova Jersey. De totes maneres vol més.

Reunint a dos assessors dels republicans, i segons alguns rumors, a individus propers a Bill Clinton, el magnat de les xarxes socials podria crear el seu propi partit polític.

Les seves demandes són clares i se centren en un aspecte molt concret, suavitzar les lleis d’immigració als Estats Units. Segons Zuckerberg aquesta classe de lleis, impossibiliten que els millors cervells del globus acudeixin a engrossir les files de la creixent indústria tecnològica americana. Zuckerberg no ha parlat dels milers d’immigrants que creuen el país per Mèxic.

Alguns pensen que es tracta d’una notícia excel·lent. Malgrat tot hem d’anar amb peus de plom quan algú amb una empresa amb centenars de milions de socis vol ficar-se en política.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES