Xollar ovelles i la mostra d’eines antigues desperten l’interès a la Fira del Bestiar d’Ordino

La mostra d'eines de la Fira del Bestiar d'Ordino 2021
La mostra d’eines de la Fira del Bestiar d’Ordino 2021. Foto: ATV

La demostració de xollar ovelles ha estat una de les activitats que més interès ha provocat entre els assistents. Fins a l’Era de Casa Rossell també s’hi han apropat famílies per assistir a l’exposició d’eines de cases pairals de la parròquia.

Des de ben aviat, aquest dissabte al matí el recinte del bestiar ha estat ben concorregut. Els ramaders han estat els primers d’arribar per fer un bon esmorzar i començar la jornada amb energia.

Mentrestant, de mica en mica han arribat les primeres famílies per passar un matí entretingut. Una de les activitats que més expectació ha generat ha estat la de xollar ovelles.

En un altre punt de la parròquia l’atenció se centra en les eines que servien per feinejar al camp i tenir cura dels animals. Les cases d’Ordino han cedit els objectes que s’hi troben.

Sis explotacions ramaderes de la parròquia i deu de nacionals estan representades en una fira que també dona l’oportunitat de descobrir productes derivats de l’activitat a les diferents parades agroalimentàries.

TOTES LES NOTÍCIES