El  Centre d’Educació Bàsica d’Adults (CEBA) ha celebrat, aquest dijous, la XII Mostra Fotogràfica i II Mostra de curtmetratges CEBA&curt, amb el títol “L’Escola d’ahir i el nostre centre d’avui”. El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha presidit l’acte que ha tingut lloc al Centre de Formació d’Aixovall.

El tema d’enguany proposa una reflexió sobre la vida del Centre. Alumnes i docents han recuperat imatges d’arxiu del CEBA i les han combinat amb fotografies i textos realitzats al llarg d’aquest curs. La mostra fotogràfica del CEBA és un projecte de continuïtat que té com a objectius prioritaris valorar l’entorn i fomentar la creativitat dels alumnes. A més, s’han presentat els curtmetratges del II CEBA&curt on els alumnes també han treballat el centre com temàtica principal. Els alumnes han pogut veure un vídeo que recull aquestes activitats.

Eric Jover ha destacat la importància de continuar formant-se al llarg de la vida, i ha felicitat als alumnes per l’esforç dedicat als estudis, i els ha encoratjat a seguir en aquesta línia. Jover també ha ressaltat que el CEBA ja s’inclou en el PREMSEA per adequar les seves formacions als nous referents curriculars i metodològics del sistema educatiu andorrà.
Una mitjana de 230 alumnes per trimestre han assistit al curs.

L’acte ha comptat amb l’actuació del grup Andorra Gospel Corque. L’exposició dels treballs es pot veure fins a final de curs al passadís del El Centre d’Educació Bàsica d’Adults.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada