Xevi Guinovart i Albert Jorquera ofereixen una conferència sobre Trailrunning i Skyrunning

El departament de Turisme del Comú d’Encamp organitza, el pròxim 23 de maig a les 19 h la primera ponència del cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar, que porta per a títol ‘Trailrunning i skyrunning: passat, present i futur’ i que anirà a càrrec de Xevi Guinovart i Albert Jorquera.

La xerrada, que és dʼentrada lliure, es realitzarà a la sala de festes del Complex d’Encamp i servirà per oferir un repàs dels orígens deltraili la seva transformació en un esport amb un component social i turístic, obrint un debat constructiu sobre l’actual model de l’esport del trail i les possibles fórmules pel seu creixement sostenible envers el medi ambient.

L’acte finalitzarà amb un refrigeri per als assistents.

Els ponents

XeviGuinovart és fisioterapeuta esportiu de professió i director tècnic d’Espai Trail. Excorredor i campió del món de curses de muntanya per equips amb la selecció catalana durant 4 anys. Creador i ànima de les noves rutes de trail de la parròquia d’Encamp.

Per la seva banda, Albert Jorquera és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat per mitjans com el Mundo Deportivo, Cadena Ser, Onda Cero o Rac1. Actualment és periodista especialitzat en trail, i responsable de la comunicació de Salomon i de les Skyrunner World Series.