Aquest divendres dia 19, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell acollirà una conferència sobre novetats i qüestions d’actualitat en l’àmbit laboral relatives la igualtat d’oportunitats. La iniciativa respon al fet que la legislació vigent incorpora la necessitat que des de tots els àmbits, incloent el laboral, es promoguin i duguin a terme mesures per fer efectiva la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Per tal de facilitar informació a l’empresa sobre aquest àmbit, Xavier Pera Coral, counsel en la pràctica de dret laboral al Gabinet Garrigues, oferirà una conferencia en la qual abordarà diversos aspectes relatius a la bretxa salarial, els plans d’igualtat, els protocols en casos d’assetjament sexual, la inspecció de treball i totes aquelles qüestions que es puguin abordar relacionades amb la igualtat d’oportunitats.

L’acte va adreçat a totes les empreses de la comarca, i està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell. La sessió es desenvoluparà de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia, a l’edifici les Monges de la Seu d’Urgell. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al correu electrònic igualtat@capau.cat, als telèfons 973 353 112 i 973 354 102 o mitjançant l’enllaç web www.bit.ly/CETAPigualtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada