Xerrada sobre les xarxes socials, al Punt 400

Els departaments de Joventut d’ Ordino i la Massana continuen amb el cicle de quatre xerrades centrades en la prevenció d’hàbits i conductes que poden afectar als joves des de diversos punts de vista. Després de la bona acceptació de les dues primeres sessions, centrades en el bullying, la nova proposta tracta sobre les xarxes socials.

En aquesta ocasió, el taller va adreçat als joves, que podran compartir informació sobre les xarxes socials i sobre com les noves tecnologies influencien en la nostra vida. Les psicòlogues Mariona Buxó i Sònia Bigordà, del gabinet Psico B, proporcionaran als adolescents pautes per adquirir bones pràctiques i coneixements sobre la seguretat de la informació i també treballaran l’autoestima, com a protecció davant de determinades situacions.

I és que el mal ús de les xarxes poden comprovar problemes greus, com el cyberbullying, el robatori de les dades personals, l’usurpació de la identitats o perfils falsos. També es tractaran altres aspectes com la gestió de la intimitat o els mites sobre l’amistat a les xarxes.

Les sessions són gratuïtes i es pot demanar informació trucant al Punt 400 de la Massana o al Punt d’Informació Juvenil d’Ordino.

La darrera sessió, el 10 de novembre a Ordino, estarà centrada en els trastorns alimentaris, com la bulímia o l’anorèxia.