Xerrada sobre la salut dels fills a la Seu d’Urgell

Demà dijous, 21 de febrer, a les nou del vespre, s’iniciarà el cicle de xerrades de l’escola de pares de la Seu d’Urgell com la xerrada que porta per títol ‘Per què el meu fill està sempre malalt? Què he de fer quan està malalt?’ que anirà a càrrec del pediatre Jordi Fàbrega, qui farà una descripció de les malalties freqüents en pediatria i el seu maneig.

Aquesta primera xerrada tindrà lloc a les instal·lacions de la llar d’infants municipal La Grandalla i està oberta a totes les famílies urgellenques.

Les activitats de l’escola de pares al llarg d’aquest és que es vagin portant a terme en els diferents centres educatius de la ciutat amb l’objectiu d’optimitzar recursos i apropar les famílies a totes les escoles de la Seu, independentment del centre escolar on vagin els seus fills.

El cicle de xerrades de l’escola de pares és una activitat organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES