Xerrada sobre la diversitat de les falles als Pirineus

L’Associació Fallaires d’Andorra la Vella informa que, el dissabte 25 de maig, dins els actes organitzats pel Comú d’Andorra la Vella amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural, durà a terme una xerrada sobre la diversitat de les Falles als Pirineus.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cultural la Llacuna, a les 13.15h, i els membres de la Junta de l’associació explicaran la diversitat de falles que es poden trobar avui en dia als Pirineus, tot comparant-ho a la peculiaritat que mostren les falles que es fan a Andorra la Vella i a la resta del Principat.

Aquest acte estarà obert al públic en general i l’associació vol aprofitar per l’aperitiu amb els assistents que hi siguin presents.

A més, el dia 25 de maig, els membres de l’associació tindran un punt d’informació, a partir de les 12h i durant tota la jornada que se celebrarà a la plaça Guillemó, per explicar la història i els objectius tant de l’associació com de la tradició que envolta les falles a Andorra la Vella.