Xerrada sobre herbes remeieres a la Seu

Demà dijous, 19 de gener, a les sis de la tarda al centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell, tindrà lloc una xerrada pràctica sobre herbes remeieres i el seu bon ús amb tastos i receptes per als participants al taller.

Cal remarcar que aquesta activitat ha obtingut un gran èxit de convocatària, ja que les 20 places disponibles per a poder-hi participar han quedat plenes.

Aquest taller, sota el títol ‘Infusions en temps de crisi’, va dirigit a aquelles persones interessades en el consum de plantes aromàtiques i medicinals. A més, s’explicarà com fer-ne una producció domèstica o una recol•lecció sostenible per l’autoconsum.

Durant la xerrada es presentaran aquestes herbes d’ús tradicional domèstic per tractar desordres lleus com constipats, tos, mal de panxa, mal de cap, nerviosisme, afonies, indigestions, etc., i alhora es treballaran els conceptes de bones pràctiques de recol•lecció i transformació de les herbes. A més a més, es donaran a conèixer els conceptes més bàsics per a fer una producció domèstica de les espècies d’ús més freqüents.

Els participants també obtindran receptes de barreges d’herbes. La xerrada pràctica finalitzarà amb un tast d’infusions, tot fent incidència en aspectes de qualitat de le sherbes consumibles.

L’activitat es farà utilitzant herbes seques i amb el suport de material audiovisual. I pel que fa l tast i la qualitat de les herbes es treballarà amb planta seca preparada per a consumir.

Aquesta xerrada pràctica està promoguda pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Lleida i amb la col•laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *