La Biblioteca Comunal de la Massana ha organitzat per demà la xerrada “Aprofitem el menjar”, a càrrec de la dietista Kàtia Durich. L’objectiu d’aquesta acció és prevenir el malbaratament d’aliments, donant idees pràctiques per planificar els menús i la compra. De mitjana, es llança uns vint quilos de menjar per persona l’any. A través d’unes pautes, tothom pot evitar el malbaratament del menjar.

Kàtia Durich explicarà quins aliments es poden congelar, com es poden aprofitar les sobres de plats ja cuinats o què hem de tenir en compte quan organitzem una festa.

Aquesta acció dóna continuïtat a les activitats programades en motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El Comú de la Massana té la intenció de continuar organitzant accions amb la intenció de contribuir a que tothom tingui hàbits cada cop més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

La xerrada, organitzada amb la col·laboració del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra, és oberta a tothom.

 

DATA: dimarts, 22 de gener

HORA: 20.30 h

LLOC: Biblioteca Comunal de la Massana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada