El  dimecres 26 d’abril el Carnet Jove Andorra organitza, en col·laboració amb el Govern d’Andorra i diferents entitats de voluntariat del país, la xerrada “Voluntari Internacional. Una experiència vital”.

La xerrada, que s’emmarca dins de la programació de les #CJexperiències, aproparà el voluntariat internacional als joves de la mà dels seus protagonistes. Amb l’objectiu de trencar mites, vèncer pors i engrescar als joves, voluntaris, institucions i associacions explicaran les seves pròpies experiències, informaran de les possibilitats de voluntariat i dels processos a seguir i donaran diferents consells per a tots aquells que volen emprendre l’experiència. 

Més concretament, a la xerrada assistiran com a convidats Raquel Rodriguez, Vicky Tiko i Carles González, tres joves que ja han exercit com a voluntaris a països com Uganda o Bolívia. A més a més, no estaran sols perquè els acompanyaran les associacions Cooperand, Aigua de Coco, Infants del món i el Servei Civil Internacional de Catalunya que explicaran l’oferta de voluntariat. Finalment, Júlia Stokes d’Afers Multilaterals i Cooperació del Govern d’Andorra també prendrà part en la xerrada explicant quines formacions podem trobar al Principat.

La xerrada tindrà lloc a les 19.30 h al Centre Cultural La Llacuna i es permet l’entrada a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada