El servei de mobilitat internacional de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha organitzat per aquest dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, una xerrada informativa sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE). Va adreçada als joves que estiguin interessats a participar en el proper programa d’intercanvi per fer estada en un altre país europeu, a partir de l’1 de maig.

L’objectiu és explicar el programa i els projectes del servei, tenir en compte aspectes pràctics i alhora poder exposar les expectatives i inquietuds dels possibles voluntaris. El pla ofereix a joves d’entre 18 i 30 anys l’opció de realitzar un projecte d’entre dos mesos i un any en un país europeu, amb les despeses bàsiques cobertes i diners per a la manutenció. L’experiència està reconeguda amb un certificat ‘Youthpass’ que acredita les competències adquirides.

L’OJAU, membre del Programa Joventut en Acció

L’OJAU és membre del Programa Joventut en Acció des de 2010, essent entitat d’enviament, acollida i coordinació de voluntariats europeus. Ja ha enviat 4 joves urgellencs a Alemanya i Àustria (dos dels quals encara està realitzant el seu voluntariat), i un cinquè marxarà després de l’estiu a Estònia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada