La Disciplina positiva és una filosofia educativa basada en l’amabilitat i la fermesa que s’allunya tant dels estils permissius com autoritaris, així com dels càstigs i dels premis com a mètodes per a modelar conductes. Es treballa des del respecte mutu i fomentant habilitats de vida: emocionals, cognitives i socials, sempre tenint present una educació a llarg termini.

Durant la xerrada es presentarà la base teòrica de la Disciplina Positiva, el seus principis fonamentals així com les característiques que hauria de complir una disciplina per a que sigui efectiva. Parlarem de l’educació a llarg termini, què implica en el dia a dia dels pares i mares i exemplificarem algunes de les eines educatives que promulga la Disciplina Positiva.

La xerrada anirà càrrec de Lorena Nieto i Carolina Cerqueda, professionals de l’àmbit neuropsicològic, logopèdic i psicopedagògic, pertanyents a l’equip de SAINE (Atenció i intervenció neuropsicològica) d’Andorra.

Educant amb disciplina positiva, està dirigida, principalment, a pares i mares d’infants de 0  3 anys, però també a pares i mares de nens i nenes de totes les edats, des dels 0 anys fins a l’adolescència.

És gratuïta i oberta a tothom fins a omplir aforament. Us esperem dijous 24 de novembre a les 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada