Xerrada del cicle Cafè-Comerç sobre administració electrònica

El  pròxim dilluns, 2 d’octubre, tornarà a celebrar-se una nova sessió informativa del cicle de xerrades Cafè-Comerç amb l’objectiu de fer conèixer els principals avantatges de l’administració electrònica respecte els serveis presencials.

La xerrada se celebrarà precisament el mateix dia que es compleix el termini per a que totes les administracions estiguin en disposició de funcionar electrònicament.

Els avantatges que aporta l’administració electrònica són: major seguretat, més optimització del temps, major accessibilitat de la documentació des de qualsevol lloc i horaris, més fluïdesa entre l’administració i els ciutadans i empreses, estalvi energètic, major conciliació del temps, millor aprofitament del recursos, major coneixement i autonomia de la normativa que afecta els nostres negocis o a nivell personal.

Aquesta sessió s’adreça a empreses, autònoms, associacions i clubs per aprendre com s’han de relacionar electrònicament amb l’administració pública.
La xerrada s’iniciarà a les tres de la tarda i tindrà lloc al CETAP, a càrrec de Marcel Torner i Xavi Escribà, tècnics responsables de la implantació de l’administració electrònica local a l’Alt Urgell i a la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.