Xerrada de Laura Orgué sobre ‘Orientació Professional per a Esquiadors’

Xerrada d'orientació per a esquiadors
Xerrada d’orientació per a esquiadors. Foto: FAE

Aquest dilluns ha tingut lloc al Centre de Tecnificació d’Ordino una primera xerrada sobre orientació de futur per als esquiadors. La ponència, amb el títol ‘Orientació Professional per a Esquiadors’ ha estat a càrrec de l’excorredora Laura Orgué.

Orgué, que és entrenadora a la Federació Andorrana d’Esquí a càrrec de l’equip de joves d’esquí de fons, té també el Màster en Psicologia Esportiva, que li permet tenir les eines per traslladar el treball necessari per als esportistes que, un dia, han de pensar en el seu futur més enllà de l’esport.

A l’acte han assistit 14 esportistes, dos d’esquí de fons i 12 d’esquí alpí. La idea és mantenir una certa regularitat en l’exposició d’aquestes xerrades, sempre a expenses del calendari de competicions dels esquiadors i esquiadores.

D’altra banda, Irineu Esteve va competir a França en la Copa d’aquest país i va saldar la seva participació amb victòria. Una més de l’andorrà en rollerski després d’haver-se imposat fa unes setmanes al Trofeu Sportful d’Itàlia.

Esteve es va imposar amb un crono de 34.26,0. El segon classificat, el francès Hugo Lapalus, va acabar amb 35.08,6, 40 segons per darrere de l’andorrà, mentre que tercer va ser el seu company d’equip de La Clusaz Gerard Agnellet, amb 35.31,60, a 1.04,9.

Irineu Esteve ha estat l’únic representant andorrà a la cita francesa, que s’ha disputat a l’Stade Florence Baverel d’Arçon.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES