Xeridell premia tres ‘Postals de Nadal’ elaborades pels usuaris del taller

ainaEl  concurs ‘Postal de Nadal 2016’ dels tallers ocupacionals Xeridell, de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM), ha comptat amb 41 obres gràfiques de les quals un jurat ha escollit tres guanyadors. L’entrega de premis s’ha fet al mateix centre, a Santa Coloma, i els guanyadors han estat Aina Barón, en primer lloc; Ruben Prior, segon i Anna Daniela Pereira, tercera. Els tres s’han endut un val de compra. L’obra guanyadora, a més, serà serigrafiada en els tallers ocupacionals i serà venuda abans de les festes de Nadal.

Aina Barón, Ruben Prior i Anna Daniela Pereira han estat els guanyadors del concurs ‘Postal de Nadal 2016’ organitzat pels tallers ocupacionals Xeridell, de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). Un total de 41 obres s’han presentat al concurs. La guanyadora serà serigrafiada i es vendrà com a postal nadalenca.

“A començament d’octubre vam organitzar el concurs als tallers de Xeridell i vam oferir la possibilitat que hi participés tothom qui volgués, amb la sort que vam comptar amb 41 persones, amb una obra cadascuna d’elles, i ja s’ha vist amb quina emoció han viscut els participants l’entrega de premis, o sigui que estem molt contents”, ha explicat Dolors Martínez, responsable del Servei d’Inserció i Ocupació Laboral de l’Escola Meritxell. “Pensem que l’experiència ha sigut tan bona que a partir d’ara ho farem cada any”, ha afegit Maria Pilar Díez, presidenta de la Junta Rectora de l’Escola Meritxell.

Els guanyadors han estat escollits per un jurat compost per un membre de la Junta Rectora de l’EENSM, un representant de l’AMPA de l’EENSM, un representant de la direcció del mateix centre, un tècnic de Xeridell i una dissenyadora gràfica.

Text i foto: ANA