escola-meritxell

L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) ha arribat a un acord amb l’empresa Roca&Ribes, per exposar i vendre els productes dels tallers ocupacionals de Xeridell durant un any i la recaptació estarà destinada íntegrament per l’escola. A més, per al dia 29 d’aquest mes està previst un llançament de globus amb forma de colom al carrer Prat Primer, per celebrar l’acord amb el centre coincidint amb l’Andorra Shopping Festival. D’altra banda, l’EENSM ha presentat el calendari del 2017, a càrrec del fotògraf, Jaume Riba, on hi han participat nois i noies de l’escola en una temàtica relacionada amb la natura, sota el títol ‘La natura a través de la nostra mirada’.

Roca&Ribes disposarà d’un espai dins de la seva botiga destinat a l’exposició i venda de productes dels tallers ocupacions de Xeridell, una iniciativa que tindrà una durada d’un any i permetrà dotar de recursos l’escola, ja que la recaptació íntegra dels articles venuts serà per al centre. Tot i que l’espai encara no té una ubicació tancada, la directora general de Roca&Ribes, Imma Ribes, ha assegurat que serà “un espai ben senyalitzat i amb visibilitat pròpia”.

A més a més, l’empresa ha anunciat que el proper 29 d’octubre realitzarà un llançament de globus amb forma de colom coincidint amb l’Andorra Shopping Festival, per tal de fer un acte per als infants de l’Escola i les famílies. Les persones que hi vulguin participar hauran de desplaçar-se a la botiga i demanar els globus a les diferents caixes, tot i que els globus no tindran cap cost, Ribes ha destacat que “facilitarem unes guardioles perquè la gent realitzi donatius”. Ribes també ha assegurat que del total de donatius, Roca&Ribes doblarà l’import que anirà íntegrament a l’escola.

D’altra banda, l’Escola també ha presentat aquest dimecres al matí el nou calendari 2017 realitzat pel fotògraf Jaume Riba i que ha comptat amb la participació de diferents nois i noies de l’escola. La temàtica d’enguany va lligada a la natura i a la visió dels alumnes d’aquesta, a més, aquest any s’han realitzat 1.700 calendaris a un preu de 3 euros. La fira d’Andorra la Vella serà el gran escenari per vendre calendaris, segons la presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Pilar Díez, ja que “estan a un preu molt assequible i volem que arribin al màxim de gent possible”. Díez també ha assegurat que la recaptació dels calendaris es destinarà a les obres de millora de la residència Albó, ja que, “ara per ara són la nostra prioritat”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada