Xavier Coma assumeix la presidència de l’Associació de Pagesos amb l’objectiu de modernitzar el sector

Xavier Coma serà el nou president de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA). Així ho ha comunicat aquest dimarts l’entitat, després de la reunió de la Junta Directiva celebrada dimarts, 17 de gener, on va quedar definit el Consell Permanent de l’APRA. Coma assumeix el nou càrrec amb l’objectiu de modernitzar el sector i adaptar-lo als nous reptes.

El nou president de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA), Xavier Coma, inicia oficialment el seu mandat aquest dimarts, després que la Junta Directiva definís el Consell Permanent de l’entitat. Coma estarà acompanyat per una junta ‘molt jove i amb moltes ganes de treballar’, segons ha indicat. El vicepresident electe és Àlex Gaspà, el tresorer és Carles Verdaguer, el secretari, Jesús Maestre i els vocals són Miquel Font, Daniel Torres i Ramon Rich.

El principal objectiu de l’APRA és recolzar el sector tant com sigui possible, ajudant als pagesos i ramaders a adaptar-se als nous reptes per modernitzar-se. Així, es continuarà treballant per exemple amb la comissió de turisme rural, que oferirà assessorament un cop la llei estigui aprovada.

Coma ha manifestat que un altre aspecte en el qual volen posar especial èmfasi és en consolidar i impulsar ‘perquè arrenqui el vol’ la Cooperativa de Sabors i Aromes d’Andorra, una iniciativa que ‘tindrà molt èxit amb les trumfes i herbes aromàtiques’ i que es vol ampliar amb la producció de mel, aviram i altres productes autòctons que puguin ser comercialitzats. L’objectiu, ha dit, és que ‘aquesta societat serveixi de canal de comercialització per als productes de la terra’. Sobre la IGP, Coma ha assegurat que s’està fent una bona tasca però ‘la costa és llarga’.

1 comentari

  1. jua, jua, jua….. Xavier Coma de president, jijijijiji, Gràcies Forum.ad per l’acudit!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.