Xavi Areny, el millor andorrà a la individual de Villars (Suïssa)

Xavi Comas - Euan Prieto - David Cabanes
Aquest matí s’ha disputat la cursa individual de Villars (Suïssa), puntuable per a la ISMF World Cup 2017/ 2018
Per primer cop, el circuit mundial arribava a aquesta població.
El recorregut comptava amb 1.683m de desnivel positiu per als sèniors, amb uns 20 quilòmetres de recorregut, amb 6 pujades i 6 baixades (veure enllaç a recorregut).
Els júniors tenien  1.413m positius, amb 5 pujades i 5 baixades.
Les condicions han estat de temperatures òptimes per a mantenir la neu nova caiguda l’última nit i bona visibilitat.
 
Xavi Areny ha estat el millor esquiador andorrà a la individual d’avui a Suïssa, acabant 33è (1h57’02”), amb un percentatge de l’11% respecte el guanyador, Xavier Gachet (1h45’38”), cosa que el tècnic, Xavi Comas, valora molt positivament.
Gerber Martin i Jordi Solé, han entrat a meta 36è (2h00’12”) i 39è (2h03’06”) respectivament.
En júniors, Carles Serra ha fet molt bona cursa, marcant el 13è millor temps (1h52’04”)
En Carles ha anat de menys a més, i es mostrava content al finalitzar la cursa, tot i què “sé que he de millorar a les baixades. El tram pla a peu a final de traçat, he patit. La cursa se m’ha fet llarga, però he pogut fer la meva carrera, avançar rivals i finalitzar amb molt bones sensacions”.
Sergi Casabella amb algun problema física, ha tingut problemes amb les pells entrant darrere en Carles, amb un temps d’1h56’26”
En aqueta categoria, Andrea Prandi ha estat el vencedor, amb 1h38’39”
En dones, la francesa Laetitia Roux ha estat la guanyadora.
 
En acabar la cursa, Xavi Comas declarava estar satisfet dels resultats obtinguts ja que “5 dels 6 esquiadors han aconseguit estar dins els objectius marcats, que són més exigents que la temporada passada”.
“La gran densitat de corredors en la línia de sortida, no ens afavoreix en posició final, però els percentatges respecte el guanyador, són millors que l’hivern passat, cosa que demostra que s’està fent un bon treball”.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada