doyservicio

Oferir i demanar qualsevol tipus de servei professional en un mateix espai de forma senzilla i gratuïta. Això és el que ha fet possible Doyservicio.com, la primera xarxa social dedicada al sector dels serveis.

Amb el lema “Darrere de cada professió hi ha una persona”, la nova plataforma neix amb l’objectiu de crear un canal per buscar professionals de forma senzilla i fomentar alhora l’ocupació. La pionera xarxa social pretén ser una solució pràctica tant per als professionals que cada vegada més, a causa de la crisi econòmica, es llancen a oferir els seus serveis de manera particular per obtenir un benefici econòmic extra.

D’aquesta manera, els clients poden trobar -mitjançant un potent filtre de cerca per paraules clau- a qualsevol professional que s’hagi donat d’alta a la pàgina web creant un perfil amb tota la informació requerida sobre els seus serveis. Així mateix, els professionals registrats poden veure les diferents ofertes que els clients vagin publicant.

Perfils a mida

Els usuaris poden afegir-se a la xarxa social de forma totalment gratuïta registrant amb un compte particular si desitgen posar sol·licituds de treballs i seguir i valorar professionals.

A més, la plataforma ofereix també la possibilitat de registrar amb un compte professional mitjançant la qual l’usuari pot oferir els seus serveis, mostrar els seus treballs i fins i tot licitar per sol·licituds de treballs i obtenir una posició privilegiada en les recerques que realitzin els clients si encarrega el servei premium per 3,25 euros mensuals.

Doyservicio.com neix amb l’ambició de posicionar-se com una de les pàgines webs de referència mundial en el seu sector i té previst arribar entre 3 i 4 milions d’usuaris en un període de 2 anys.

Orientada al mercat hispà amb llenguatge espanyol, la nova xarxa social ampliarà pròximament els seus idiomes a l’anglès i al portuguès.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada