corea

Les NNTT permeten que es produeixin històries sorprenents com la següent ocorreguda a Corea del Sud.

Tothom vol trobar una manera senzilla i poc cansada d’aconseguir diners. Alguns han trobat el seu filó comprant dominis i venent-los, altres es fan d’or jugant al seu joc favorit per internet, sigui com sigui el cert és que la xarxa fa possible aquest somni.

Al país asiàtic ha nascut una nova moda que als nostres ulls resulta d’allò més estrany. Lee Chang-huyn és el creador de muk-bang (paraula que en coreà és una contracció entre menjar i televisió), un portal en el qual milers d’usuaris paguen per veure com altres internautes, mitjançant la seva web cam i en streaming, mengen.

Podria semblar una afició de bojos però la veritat és que el mateix Chang-huyn té cada nit 10.000 seguidors que paguen per veure-ho. El mateix considera que alguns dels seus visitants són dones que tenen cura tant la seva estètica i figura que per saciar les seves ànsies de menjar folgadament veuen com ell cuina plats.

A Corea del Sud no és la primera iniciativa d’aquest tipus ja que hi ha altres pàgines similars com Park Seu-Yeon que en el seu dia també van tenir èxit. La realitat és que la majoria de persones són gent que se sent sola i prefereix sopar mirant una pantalla que en silenci.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada