bella

Has de sortir ràpidament i no et dóna temps rentar-te els cabells. Només disposes de 2 minuts… I ja està, ho tens!: l’última novetat de Laboratoris Klorane et ve com anell al dit, es tracta del Xampú Sec a la Llet de Civada Color Natural per al cabell castany i fosc. Sense dubte és el que necessitaves!

El 1971 Pierre Fabre, fundador de Laboratoris Klorane, va crear el primer Xampú Sec d’acció seborreguladora d’extracte d’ortiga destinat al cabell gras. En aquell moment va ser ideat per fer més senzilla la vida a les persones d’edat, hospitalitzades o amb dificultats d’accés a l’aigua. 24 anys després va néixer la segona formulació dirigida a tot tipus de cabells: el mític Xampú Sec amb extracte de Llet de Civada. En els anys 80 es va convertir en el que ara qualificaríem com un must have, un producte imprescindible reivindicat per prestigiosos estilistes per la seva practicitat, qualitat i l’efecte modelador que el seu ús permetia. Avui aquest producte del que va ser pioner Klorane s’ha convertit en una icona de la marca.

La gran novetat del Xampú Sec a la Llet de Civada Color Natural és que està formulat amb pigments minerals de color beix natural perquè no deixi restes blanquinoses sobre el cabell fosc.

El secret de la seva fórmula…

Fruit d’una tecnologia patentada, el Xampú Sec Klorane es fonamenta en l’associació exclusiva de pols micronitzats d’origen natural. La seva selecció i la seva combinació exacta són essencials per a la qualitat del producte. Garanteixen un poder absorbent màxim, molt pocs residus i una fàcil eliminació del producte durant el seu raspallat.

La civada utilitzada en la formulació del Xampú Sec a la Llet de Civada Color Natural ha estat rigorosament seleccionada i conreada sense herbicida, insecticida ni fungicida, segons els principis de la gestió Botànica de Precisió Klorane, una gestió responsable per al desenvolupament d’actius vegetals innovadors, segurs i eficaços, reconeguda pel Segell Europeu EFQM (European Foundation for Quality Management). A més no conté tensioactius lavantes i la seva combinació de diferents pols absorbents capten el sèu i la brutícia. És l’equilibri perfecte d’aquests pols en la fórmula el que garanteix l’eficàcia del Xampú Sec Klorane.

Els xampús secs són especialment interessants per allargar els rentats del cabell, el que suposa una major durada del color, a més et pot treure d’un compromís per deixar el teu cabell net i amb volum, sense la necessitat d’utilitzar aigua, per això és un bon producte per tenir al calaix del despatx. Un altre dels beneficis dels xampús secs és que dóna textura al cabell, li aporta matèria i amplitud, pel que és ideal per a cabells fins i / o grassos.

La forma d’utilització dels xampús secs és molt senzilla:

– Agita abans d’utilitzar
– Divideix el cabell en zones i polvoritza una petita quantitat de producte sobre l’arrel, a 30cm del cabell, en cadascuna d’elles
– Deixa actuar durant 2 minuts
– Raspalla acuradament per eliminar tota la pols residual (que en el cas d’aquest xampú és beix)

Per Belleza Activa / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada