El pròxim dimarts 24 d’octubre tindrà lloc la tercera edició del workshop ocupacional a la Seu d’Urgell a partir de dos quarts de nou del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici Les Monges de la Seu d’Urgell.

En aquest workshop ocupacional hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades.  

Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, Administració i comptabilitat i indústria.

Cal remarcar que es demana a les persones participants que compleixin el perfil (amb formació, experiència i/o habilitats professionals) d’aquelles professions que seleccionin en el moment de fer la inscripció. 

Les persones que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la seva inscripció a través del següent formulari: http://bit.ly/workshop_alturgell_2017

El termini per a inscriure’s és el dilluns 23 d’octubre fins a les dues del migdia. Per a més informació es pot envair un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucant al +34 973 355 608.

Taula de benvinguda

Aquesta nova edició del workshop ocupacional s’obrirà oficialment amb una taula de benvinguda als participants, a dos quarts de deu del matí, que anirà a càrrec de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, la directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Seu d’Urgell, Elisa Farré, i el director del Servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

Tallers preworkshop

Com a novetat, aquest any s’han organitzat uns tallers de millora de competències en recerca de feina que es realitzaran aquest divendres 20 d’octubre, entre dos quarts de deu del matí i l’una del migdia, al CETAP.

El primer taller tindrà lloc a dos quarts de deu del matí, dedicat a la documentació necessària per treballar a Andorra; el segon, a les deu del matí, s’explicarà com elaborar un currículum vitae; a les onze, en un tercer taller s’explicarà com presentar-se en una entrevista de feina en tres minuts, i el quart taller, a les 12 del migdia, assessorarà als participants sobre el propi currículum.

La tercera edició del workshop ocupacional està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove, amb la col·laboració amb el Govern d’Andorra, SOC, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeu de la UE, BICAT, CETAP, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, ODISSEU, Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural, Catalunya Emprèn, Reemepresa, GLOBAL Lleida, CECOT i Autoocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada