Whatsapp mossega la poma

Amb el temps la veritat sempre surt a la llum.

La setmana passada vèiem com Whatsapp finalment destapava les seves cartes i afirmava lo que fa uns mesos només eren rumors: tots els telèfons mòbils intel·ligents que no tinguessin el sistema operatiu iOS haurien de pagar una quota anual per utilitzar el servei de missatgeria instantània.

Passades tan sols dues setmanes, Whatsapp ha deixat sortir una nova notícia que deixa la seva credibilitat per terra. Els usuaris d’Apple també hauran de pagar la seva quota anual.

El canvi que es produirà al llarg d’aquest any, no afectarà els usuaris que ja tinguin l’aplicació de Whatsapp instal·lada.

Es tracta d’un cop dur per a una empresa que ja havia tingut problemes de fiabilitat per les seves incidències en temàtiques relacionades amb la privacitat dels usuaris. Casos com el de les estrelles de Hollywood nues a la xarxa van significar un abans i un després.

L’empresa en qüestió té un total de 100 milions d’usuaris que envien al voltant de 17.000 milions de missatges de forma diària. Unes xifres que per a aquells que vulguin fer càlculs signifiquen un bon grapat de milions d’euros.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció (1270 caracters)

1 comentari

Comments are closed.