wearables

En ocasions quan parlem del sector de les wearables sorgeixen certes pors com ara el control dels nostres cossos que aquest tipus de tecnologia pot suposar. Amb tot cadascú pot decidir portar o no un rellotge o una samarreta connectada a internet. No obstant això amb el següent desenvolupament sembla que cada vegada serà més difícil escapar de la súper connectivitat.

La propera moda a wearables pot ser ni més ni menys que el tatuatge. La nova onada de dispositius ultrafins ja és aquí i pot ser la veritable revolució dels “dispositius disponibles”. De moment el camp en el qual major acceptació semblen tenir aquest tipus de wearables és en el de la medicina i dos són les empreses que estan abanderant la innovació en aquest tipus d’artefactes. Es tracta de dues firmes relacionades amb la telemedicina i són Medtronics i MC10.

En el primer cas la firma ha creat SEEQ Mobile un petit dispositiu que s’adhereix al pit de les persones que tenen alguna malaltia cardíaca i que envia la informació necessària perquè el metge del pacient en qüestió pugui fer un seguiment de la malaltia.

En el segon cas trobem el ja esmentat tatuatge. Es diu Biostamp i és capaç de mesurar el ritme cardíac del pacient, la seva temperatura i el seu moviment.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada