Vueling inverteix 30 milions en innovació tecnològica el 2019 per ser un referent europeu

Vueling ha invertit aquest any 30 milions d’euros en innovació tecnològica –el doble que el 2016– en el marc del programa ‘Vueling Innup’, que la companyia va presentar fa un any i mig i amb el qual vol posicionar-se com un dels referents europeus en la matèria.

El director d’Àrees Corporatives de Vueling, Jorge Saco; el director d’IT, Javi Álvarez, i la cap d’anàlisi de dades de l’aerolínia, Rita Barata, han explicat que la companyia va presentar el programa per oferir solucions digitals i avançar-se a les tendències de futur de la indústria.

En aquest marc, l’aerolínia també va obrir a principis del 2018 al Prat de Llobregat (Barcelona) un centre de desenvolupament anomenat Agile Development Center (ADC Center), i que actualment acull 200 professionals dels 400 que treballen a les tres àrees tecnològiques del programa: IT, Ciència de Dades i l’Innovation Lab.

Saco ha explicat que el programa d’innovació es basa en quatre pilars: la transformació de la companyia cap a una cultura àgil, la captació i retenció de talent tecnològic, comptar amb un ‘portfolio’ de solucions digitals i la conversió cap a una companyia basada en dades.