voyeur

En el món de la imatge, els éssers humans estem vivint un procés de sobreexposició pública. Podríem pensar que això de mostrar la intimitat d’un mateix a la resta del món és una cosa nociva, però hi ha milions de persones que cada dia retransmeten la seva vida a través de xarxes socials, blogs o pàgines web destinades a això.

I si el plaer de pensar que tothom observa la nostra fantàstica existència, el plaer d’observar la vida dels altres pensant que no som vistos, el voyeurisme de sempre, no és menys gratificant.

Recentment llegíem la notícia d’una portal coreà en la qual els usuaris podien veure com altres usuaris que havien donat el seu consentiment, sopaven.

L’última novetat en aquest estrany sector de les NNTT és l’aplicació Unicorns. En aquesta app els usuaris poden veure a temps real, el que altres usuaris estan fent al seu smarthpone. D’aquesta manera poden veure com gestionen els seus missatges de Whatsapp, com entren en Tinder o com juguen als seus jocs favorits. Només cal connectar el nostre telèfon mòbil a un ordinador (de moment només funciona amb Mac d’Apple) per mostrar la nostra activitat.

Per ser just, l’objectiu d’Unicorns no és exactament ser un lloc de tafaners. Es tracta d’una aplicació perquè les empreses quan han creat un nou programari, puguin veure com els usuaris es desenvolupen en aquest.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada