Volkswagen Up!

Confort
La casa Volkswagen actualitza el turisme de denominació Up!, un vehicle amb carrosseria de tres o cinc portes, amb 3,5 metres de longitud i quatre places homologades. Principalment, els canvis que presenta l’actual model són estètics, concentrats en la part frontal. Especialment, destaca el nou para-xocs i els retrovisors amb intermitent integrat. El nou Up! també està disponible amb set nous colors, de manera que es pot escollir entre 12 opcions cromàtiques disponibles, en total. A l’interior, l’espai és ampli i molt ben aprofitat, tenint en compte les reduïdes dimensions exteriors. Pel que fa al maleter, aquest té una capacitat d’uns considerables 251 litres, ampliables fins als més de 900 en cas de plegar els seients. Tecnològicament parlant, es tracta d’un vehicle avançat i ara també presenta un nou sistema multimèdia. Està disponible en quatre nivells d’equipament. Alguns dels elements de sèrie comuns a totes les versions són: seient del conductor i volant amb ajustament en altura, tancament centralitzat, alçavidres davanters elèctrics, comandament d’obertura a distància, manetes interiors cromades, portagots, entre d’altres.

Motor
El Volkswagen Up! compta ara amb tres motoritzacions. Als ja coneguts motors a benzina de 60 i 75 cavalls s’hi afegeix un altre propulsor, també a benzina, de tres cilindres i 90 cavalls de potència. Aquest motor acredita una mitjana de consum de 4,4 litres als 100 quilòmetres. També existeix una variant elèctrica de 82 cavalls. Pel que fa a la caixa de canvis, hi ha l’opció d’un canvi manual de cinc relacions o bé automàtica, també de cinc marxes.

Seguretat
El Volkswagen Up! permet equipar un paquet de seguretat, anomenat Safety Pack, que inclou elements com el sistema de frenada de forma automàtica davant la presència d’un obstacle, sempre que es circuli a una velocitat inferior als 30 quilòmetres per hora.

L’equipament comú de seguretat inclou recolzacaps en totes les places, coixí de seguretat frontal i laterals per al conductor i el passatger, antibloquejament de frens ABS, assistent a la frenada d’emergència, control d’estabilitat ESP, control de tracció i direcció assistida amb duresa en funció de la velocitat.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.