Confort
El Volkswagen Polo és un turisme amb carrosseria disponible de 3 i 5 portes. Es tracta d’un vehicle que ofereix bon comportament tant en circulació urbana com interurbana.
Es tracta d’un vehicle que, per les seves dimensions, conjuga a la perfecció capacitat i exterior relativament compacte.

Està disponible en tres nivells d’equipament: Edition, Advance i Sport. De sèrie, en el nivell bàsic, s’equipen elements com l’assistent d’engegada en pendent, control de pressió dels neumàtics, aire condicionat, connector Bluetooth, entre d’altres.

L’aire condicionat, els alçavidres elèctrics davanters i el detall de les manetes interiors de les portes, cromades, són altres dels detalls en matèria de confort.

Respecte a la versió anterior el Polo varia exteriorment en el frontal, amb canvis en els fars i els para-xocs, principalment.

A l’interior, el volant és diferent i recorda el que munta el Volkswagen Golf. També han canviat respecte d’anteriors models algun comandament i algun element de la instrumentació. En qualsevol cas, els acabats continuen sent impecables.
Pel que fa a la capacitat del maleter, aquests és de 280 litres.

Motor
De propulsors, el Polo equipa sis versions de motor a benzina i dues de dièsel.
Els motors a benzina són de 60 cv (161 km/h, 4,7 litres), 75 cv (173 km/h, 4,8 l), 90 cv (184 km/h, 4,7 l), 95 cv (191 km/h, 4,1 l), 110 cv (196 km/h, 4,8 l) i 150 cavalls (220 km/h, 4,8 l) ; mentre que de dièsel hi ha el de 75cv (173 km/h, 3,4 l) i el de 90 cavalls (220 km/h i 150 cv).

Seguretat
En relació amb la seguretat, el Volkswagen Polo compta de sèrie, en tots els models, amb coixí de seguretat frontal per al conductor i el passatger i laterals davanters. S’hi suma l’antibloquejament de frens ABS, l’assistent a l’engegada en pendent, l’alerta per cinturons no cordats i el control d’estabilitat i de tracció.

A més a més, miralls exteriors calefactats, recolzacaps davanters actius i alerta de frenada posterior.

Per El Tot Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada