Volkswagen Jetta

Confort
El Volkswagen Jetta és una berlina elegant que destaca pel refinament estètic, harmoniós i aerodinàmic. De l’exterior destaca el frontal i la graella del radiador amb l¡amines cromades. Les grans llandes i la saga moderna són característiques definidores del Jetta.

Opcionalment, el vehicle pot disposar de sostre de vidre corredís. A l’interior, la comoditat és una prioritat. Els seients, de material confortable, són també ajustables. A més a més, hi ha repartits per l’habitacle pràctics compartiments portaobjectes. Des de la posició del conductor, el volant, de disseny encara més esportiu, està perfectament orientat i integra totes aquelles funcions principals i necessàries per tal d’aportar una bona informació, legibilitat i accionament dels elements necessaris. El maleter té un volum de 510 litres, una xifra destacable a la qual s’accedeix per mitjà d’una àmplia porta posterior. La càrrega queda perfectament fixada amb els ganxos en forma d’àncora.

Motor
Dos propulsors a benzina i dos dièsel configuren la gamma de motoritzacions del Volkswagen Jetta. En benzina hi ha l’1.2 TSi de 105 cavalls (consum de 5 litres i velocitat punta de 194 km/h) i l’1.4 TSi de 125 cv (consum de 5,3 litres i velocitat màxima de 206 km/h). En dièsel, les opcions són el 2.0 TDi de 110 cavalls (4 litres i velocitat d 197 km/h) i el 2.0 TDi de 150 cavalls (consum de 4,1 litres i velocitat punta de 220 km/h).

Seguretat
A banda de la carrosseria d’alta resistència, dels coixins de seguretat repartits estratègicament a l’interior del vehicle i dels convencionals elements de seguretat, el Volkswagen Jetta incorpora diversos elements interessants en aquest àmbit. Comencem per l’assistent opcional d’engegada en pendent que incorpora bloquejament electrònic del diferencial, gràcies al qual s’acaben les dificultats de circulació en pendent, evitant que el vehicle es desplaci cap a enrere.

Aquest sistema també facilitat una millor tracció i més control en el traç de les corbes tancades. El Jetta també compta amb un sistema de detecció de fatiga, que avalua el comportament de conducció i en casa de detectar qualsevol anomalia, emet un senyal acústic. El Park Pilot és un altre dels elements que s’equipen opcionalment en el Jetta i incorpora uns sensors que guien l’estacionament.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.