El Copríncep Episcopal d’Andorra Joan Enric Vives ha tramès a François Hollande, President de la República Francesa i Copríncep d’Andorra, el següent comunicat de condol: 

‘En nom del Poble del Principat d’Andorra i en el meu propi, us faig arribar el meu sincer condol pel terrible atemptat terrorista d’aquest migdia a París, i que ha ocasionat un nombre gran de morts i ferits, i ha causat tant de dolor a tota la Nació Francesa.

En aquestes hores de commoció, a través de V. E.  vull fer arribar als familiars que viuen la pèrdua dels seus éssers estimats i a les altres víctimes d’aquest abominable atemptat, la solidaritat així com la comunió dels Andorrans amb el dolor de tot el vostre país.

Vull expressar-vos la meva proximitat a França, i desitjo que les llibertats i la pau siguin un compromís responsable de totes les nacions, així com que els pobles d’Europa es mantinguin units en el rebuig dels camins d’odi i conflicte, i treballin junts sense por per forjar un futur de respecte mutu, solidaritat i llibertat per a les generacions futures.

Encomano els difunts a la misericòrdia de Déu, perquè els aculli en la seva pau i en la seva llum, i prego que sostingui i consoli totes les persones durament colpejades per aquest terrible atemptat.

El Principat d’Andorra s’uneix al dol de la Nació Francesa, elevant oracions per l’etern descans de les víctimes i per la ràpida recuperació dels ferits.

Rebeu, Excel·lència, els meus sincers sentiments d’afecte i comunió, 

 +Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada