fundacio-tutelarL’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra ha rebut aquesta tarda la visita de la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra, representada per Rosa Castellón Sanchez, Secretària del Patronat i per Ester Fenoll Garcia, Gerent. La reunió s’ha dut a terme en el Palau Epìscopal.

La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra va néixer l’any 2007, amb la missió de millorar la qualitat de vida dels menors desemparats, malalts mentals i de les persones grans, la defensa dels seus drets i la promoció de la seva autonomia personal, en l’àmbit del Principat d’Andorra. Per dur-la a terme realitza, fonamentalment, les tasques de tutela de persones discapacitades, de menors, de malalts mentals i de persones grans. El seu codi ètic està inspirat, directament, del de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya i en el de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines. El Patronat d’Honor està encapçalat pel Síndic d’Andorra i per una representació dels Coprínceps.

La trobada ha servit per fer un repàs de les activitats que ha dut a terme en els darrers temps la Fundació i aprofundir en el coneixement dels seus objectius.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada