Vives rep la visita de la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat

Alsina i Vives
Alsina i Vives. Foto: Bisbat d’Urgell

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat, Victòria Alsina, ha visitat aquest dilluns l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, al Palau Episcopal. La consellera ha estat acompanyada del director general de Prospectiva i d’Innovació en l’Acció Exterior, Joan M. Piqué. En la reunió, Alsina ha exposat les prioritats del departament que encapçala per als propers mesos.

La consellera també ha visitat la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, on s’ha reunit amb els alcaldes de la comarca, a qui ha exposat les línies de col·laboració que el seu departament ofereix a les administracions locals. Alsina, a qui ha acompanyat el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, ha estat rebuda pel president del Consell Comarcal, Martí Riera, qui li ha adreçat unes paraules de benvinguda i agraïment per la visita. També li ha posat en relleu la importància que els petits ajuntaments se sentin recolzats pel govern de la Generalitat.

Victòria Alsina ha parlat d’algunes de les accions que està desplegant el departament i que afecten el territori, tant pel que fa a l’assessorament i el suport de cara a accions exteriors com també aquelles altres que tenen a veure amb el Govern Obert, com ara els processos de participació ciutadana, entre els quals ha esmentat el que es portarà a terme al Pirineu en vistes a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern 2030.

Amb posterioritat, la consellera s’ha traslladat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, on ha estat rebuda per l’alcalde, Francesc Viaplana, i després ha fet la cloenda, de la taula rodona “Educació, cultura, joventut i esports”, impulsada pel Govern de Catalunya en el marc de la Conferència pel Futur d’Europa, que ha tingut lloc a la sala Sant Domènec.

TOTES LES NOTÍCIES